Translate

Šta je to Microsoft nalog?

Microsoft nalog“ je novo ime za ono što je bio „Windows Live ID“. Vaš Microsoft nalog je kombinacija e-adrese i lozinke koju koristite za prijavljivanje u usluge kao što su Outlook.com, OneDrive,



Windows Phone ili Xbox LIVE. Ako koristite neku e-adresu i lozinku da biste se prijavili u ove ili druge usluge, već imate Microsoft nalog, ali u svakom trenutku možete da se upišete za novi.
Vremenom će sve Microsoft usluge preći na novo ime. Možda ćete još neko vreme i dalje viđati da se pominje „Windows Live ID“ umesto „Microsoft naloga“, na primer, na Veb lokacijama xbox.com ili windowsphone.com, ali to su dva naziva sa istim značenjem, a te usluge će ubrzo biti ažurirane.

3 comments:

  1. magnificent put up, very informative. I ponder why the opposite specialists of this sector do not notice this. You should continue your writing. I am confident, you've a huge readers' base already!

    ReplyDelete
  2. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

    ReplyDelete